Google

Saturday, 31 March 2007

PRAF RADIOACTIV - RADIOACTIVE DUST

On Friday, March the 23rd 2007, a strange dust floated in the atmosphere above three counties in north of Romania: Suceava, Botosani and Iasi.
In a press release given to the public the authorities claimed that the grains of dust that fell on the ground were not radioactive at all. I have serious doubts about this. On the 26th of April 1986 a nuclear reactor exploded in Chernobyl, in the former USSR, today in Ukraine. This was the worst disaster the stroke the humankind ever. The radioactive cloud contaminated a large part of Europe and not only.
Unofficial information that I have suggests that actually the strange dust floating in the air was radioactive. It seems that in Suceava the maximum radioactivity level has been exceeded 50 times while in Botosani “only” 30 times.
Leave a comment if you have some information and send this a link to this post to your friends.

Vineri, 23 martie 2007, un praf ciudat plutea in aer deasupra a trei judeţe din nordul României: Suceava, Botoşani şi Iaşi.
Într-un comunicat de presă dat publicităţii autorităţile afirmă că particulele de praf căzute pe sol nu erau radioactive. Am îndoieli serioase în privinţa asta. Pe 26 aprilie 1986 un reactor nuclear a explodat la Cernobâl, in fosta URSS, astăzi în Ucraina. Acesta a fost cel mai rău dezastru care a lovit vreodată umanitatea. Norul radioactiv a contaminat o mare parte a Europei şi nu numai.
Informaţii neoficiale pe care le am sugerează că de fapt norul ciudat care plutea în aer era radioactiv. Se pare că la Suceava nivelul maxim de radioactivitate a fost depăţit de 50 de ori iar la Botoşani de «doar» 30 de ori.
Lăsaţi un comentariu dacă aveţi informaţii şi daţi mai departe.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin